Leveres standard med hvidt kædetræk. Det er også muligt at bestille med fjedertræk uden ekstraudgift. Der kan tilvælges specialafslutninger på rullegardinet mod tillæg.

Duo Rullegardin er det smarte rullegardin, hvor du selv bestemmer hvor meget udsyn/indsyn og lys du ønsker. Leveres som standard med hvidt kædetræk, der kan vælges stålkæde mod merpris. Duo rullegardin leveres med en kassette som gardinet rulles op i, der kan vælges mellem hvid og alu farve på kassetten.


Er stofmålet det samme som færdigmålet?
Nej – stofmålet bliver ca. 2,8 cm smallere end det bestilte færdigmål. Stofmål er kun, hvad selve stoffet måler – altså uden beslag.

Hvorfor er der forskellige størrelse kædetræk på mine rullegardiner?
Størrelsen på dit rullegardin har betydning for hvilken rør-dimension røret som gardinet rulle op på vil have og derved også hvilket størrelse kædetræk det kan produceres med.
Bestiller du derfor et stort rullegardin og et lille rullegardin sammen kan de derfor komme med 2 forskellige størrelse kædetræk.

Hvorfor er mit rullegardin højere, end jeg har bestilt?
Alle rullegardiner leveres som hovedregel i 175 cm i højden, også hvis du kun bestiller 120 cm i højden. Rullegardin stoffet er som hovedregel 175 cm i højden, gardinet tilpasses derfor ikke i højden, da dette ingen betydning har for produktet og den plads, det fylder på stokken.
Ved højde over 180 cm kan der forekomme øgning = sammensyning af 2 stykker stof, øverst på gardinet.


Hvordan måler jeg korrekt op?
De mål, du angiver, er de mål som det færdige gardin skal have inkl. beslag. Er du usikker på korrekt måltagning, kan vi med fordel anbefale dig at bestille gardinbussen.

Opmåling til rullegardin

 

Hvordan monterer jeg rullegardinet?
Du kan vælge enten at følge vejledningen, der medfølger produktet, eller se vejledningsvideo her.

Montering af rullegardin


Hvad følger med gardinet?
Alle vores gardiner leveres med beslag til væg og loft samt monteringsvejledning.